Klik her for at printe

Invester med Maj Invest

Invester med Maj Invest

Maj Invest er en investeringsforening for alle. Afdelingerne i Maj Invest er børsnoterede og kan købes gennem alle danske banker og sparekasser. Ved at investere hele eller dele af din opsparing gennem Maj Invest trækker du på kompetent investeringsrådgivning, og du behøver derfor ikke selv bruge oceaner af tid på at udvælge aktier og obligationer.

Ved at investere i en eller flere af Maj Invests afdelinger bliver du medejer af mange forskellige aktier og obligationer, afhængigt af hvilke afdelinger du vælger. Det giver dig større risikospredning.

Du gør dig selv mindre sårbar over for udviklingen i enkelte værdipapirer, og du får glæde af, at Maj Invests porteføljerådgiver kan analysere særlige værdipapirer, som det vil være svært for dig som privat investor at få tilstrækkelig viden om. Professionel porteføljepleje kan betyde bedre resultater og større stabilitet i dit afkast.

Selv med en pæn formue er det dyrt og besværligt at købe og eje mange forskellige aktier og obligationer. Gennem Maj Invest kan du uden store omkostninger sprede din risiko i både Danmark og udlandet. 

For nye investorer har vi samlet en række gode råd og praktiske oplysninger i afsnittet inden du investerer.

Opsparingsmodeller 
Du kan hente inspiration til at sammensætte dine investeringer i opsparingsprofilerne for frie midler og pension.

Rådgivning eller mere information?
Som investor bør man søge rådgivning inden man investerer. Har du brug for et rådgivningsmøde, henviser vi til vores samarbejdsbanker. Har du brug for mere information eller har du spørgsmål til de enkelte afdelinger i Maj Invest er du også velkommen til at ringe på foreningens hotline.