Klik her for at printe

Nye muligheder

Derfor ETF-fonde

Investeringsforeningen Maj Invest har lanceret en ny gruppe af afdelinger i serien Maj Invest UCITS ETF.

ETF'erne er sektorbaserede, har lave omkostninger og tilbyder investorerne en spændende og relevant vinkel til investering i områder, hvor mange ønsker en større eller mindre direkte investering.

Produkterne kan anvendes enkeltvis eller samlet og giver investor mulighed for at få eller supplere sin eksponering inden for udvalgte emner.

De to første ETF'er børsnoteres den 25. juni og kan derefter købes gennem danske banker og i de fleste netbanker. Ring til vores hotline på 33 38 73 33, hvis du oplever problemer med at finde ETF'erne eller ønsker mere information.​


 

Jeppe Christiansen: Derfor skal du kende vores ETF-fonde

Hør Jeppe Christiansen forklare, hvorfor Maj Invest lancerer ETF-fonde, og hvorfor de er relevante som investor.

Se videoen her.


Hvad er en ETF?

ETF står for Exchange-Traded Fund, eller på dansk; børshandlede fonde. I princippet fungerer en ETF som en investeringsforening, hvor du sammen med en lang række andre investorer bliver medejer af en portefølje af aktier. Maj Invests ETF'er er organiseret på samme måde som de øvrige afdelinger i Maj Invest.

ETF’er har længe været meget populære i USA, og de seneste år er de også blevet mere og mere populære i Europa og Danmark.

Maj Invests ETF’er er temabaserede ETF’er med fokus på langsigtede trends.

Afdelingerne er ikke indeksbaseret, men bruger en systematisk tilgang til udvælgelse og balancering. Læs mere om metoden her.


 

Maj Invest UCITS ETF AI & Semiconductor

Maj Invest UCITS ETF AI & Semiconductor investerer i aktier med en stærk global markedsposition og strukturel vækst inden for kunstig intelligens og mikrochips.

Læs mere her.


Maj Invest UCITS ETF Defence & Cybersecurity

Maj Invest UCITS ETF Defence & Cybersecurity investerer i aktier fra NATO-lande med en stærk markedsposition inden for forsvarsmateriel og databeskyttelse.

Læs mere her.

 


Lave omkostninger

ETF'erne fra Maj Invest koster mindre end traditionelle investeringsforeningsafdelinger, og de løbende omkostninger er 0,60 pct. p.a. I modsætning til de billigste produkter på markedet er alle selskaber i porteføljerne udvalgt af en porteføljemanager efter nøje analyser af det enkelte selskab.

Få mere information om ETF-fonde fra Maj Invest her

ETF-fonde fra Maj Invest  Sådan køber du Fakta om ETF-fonde  Sådan investerer vi Lave omkostninger Værdikæder som værktøj Video Skat Spørgsmål og svar