Klik her for at printe

Om Maj Invest

Investeringsforeningen Maj Invest har som mål at levere et godt afkast til medlemmerne. Nøgleordene for Maj Invest er enkelhed, kvalitet og fokus på rimelige omkostninger.

Enkelhed
Maj Invest lægger vægt på enkelhed og sammenhæng. Det gælder både den enkelte portefølje og hele investeringsforeningen. Vi tilbyder ikke et væld af specialiserede og nicheprægede afdelinger. I stedet har vi mere basale afdelinger, der dækker den almindelige investors behov.

Kvalitet
Kvalitet betyder for os, at vi står inde for det, vi laver. Vi lader ikke forbigående tendenser diktere, hvordan vi skal investere dine penge. Vi tror ikke på hurtige gevinster ved at investere i meget vækstorienterede og populære områder. Vi har fokus på den langsigtede opsparing.

Erfarne medarbejdere
Porteføljerådgivningen i Maj Invest ligger hos Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S, der også rådgiver en lang række pensionsselskaber og institutionelle investorer.

Få rådgivning i din egen bank eller hos vores samarbejdsbanker
Afdelingerne i Maj Invest er børsnoterede, og du kan investere i Maj Invest gennem alle danske banker. Har du brug for mere rådgivning, står vores samarbejdsbanker klar til at hjælpe dig.

Her på siden kan du hente inspiration i vores opsparingsprofiler for frie midler og pension. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores hotline for mere information.