Klik her for at printe

Resultater

Maj Invest har som formål at levere produkter af høj kvalitet til rimelige omkostninger. Kvalitet betyder, at investeringerne bliver udvalgt med stor faglighed, og at vi kan stå inde for de produkter, vi tilbyder. 

Som investor kan det være svært at vurdere kvaliteten af foreningens arbejde, og det er i høj grad en tillidssag. Derimod er resultaterne i form af afkast til investorerne lettere at forholde sig til. 

International klasse
Maj Invest Value Aktier og søsterafdelingen Maj Invest Value Aktier Akkumulerende fik i 2022 uændret vurderingen Bronze i Morningstars kvalitative rating af udvalgte investeringsforeninger. Vurderingen gives af det internationalt anerkendte analysehus på baggrund af grundige analyser af den enkelte fond og rådgiver bag fonden. Bedømte fonde tildeles en af bedømmelserne Negative, Neutral, Bronze, Silver eller Gold.

Registrerede brugere kan læse en uddybende gennemgang af fondene på morningstars hjemmeside. Analysen er skrevet på engelsk. Maj Invest Value Aktier og Maj Invest Value Aktier Akkumulerende var de første danske fonde, der modtog en Morningstar Kvalitativ Rating™.

Langsigtede afkast
Maj Invest Value Aktier er nummer 45 blandt 462 sammenlignelige afdelinger i Europa målt på afkast siden lanceringen ultimo 2005. Tallene er for afdelingens Morningstar Kategori™, Globale Large-Cap Blend Aktier. Blandt afdelinger udbudt til private i Danmark er afdelingen nummer 3.

Maj Invest Pension er nummer 11 målt på afkast i samme periode blandt 304 afdelinger i Europa inden for Morningstar-kategorien Balanceret EUR Moderat Risiko - Global. Blandt afdelinger, der udbydes til private i Danmark, er Maj Invest Pension nummer 2.

Maj Invest Globale Obligationer er nummer 3 ud af 35 fonde i sin Morningstar-kategori i perioden blandt alle europæiske investeringsforeninger og fonde.

Note: Opgjort på afkast efter omkostninger fra 01.01.2006 til 31.12.2022. Kun afdelinger med historik i hele perioden indgår. Kilde: Morningstar Direct.