Klik her for at printe

Se videoer

Det har altid været en del af vores dna, at man som investor har mulighed for at møde beslutningstagerne bag de enkelte investeringer.

Derfor har vi ti år i træk inviteret til The Big Picture. For at undgå de risici forbundet med Covid-19 og store forsamlinger, har vi i 2020 holdt årets møder online.

Gennem fem forskellige oplæg og spørgsmål fra publikum har vi søgt både at skabe et overblik over global økonomi og gå i dybden med udvalgte afdelinger.

Alle oplæg kan ses nedenfor. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inviteret til fremtidige arrangementer.

The Big Picture - Møde Maj Invest

 

The Big Picture 2020 - Temaer og trends

Oplæg holdt 5. november 2020.

Jeppe Christiansen fra Fondsmæglerselskabet Maj Invest ser på de temaer og trends, der kan dominere udviklingen i den globale økonomi og på finansmarkederne fremadrettet.

Jeppe Christiansen

 

Maj Invest Vækstaktier

Oplæg holdt 26. oktober 2020

Maj Invest Vækstaktier har givet gode afkast siden den nye strategi blev etableret for godt tre år siden. Mads Peter Søndergaard fortæller, hvordan han udvælger de enkelte aktier.

Porteføljemanager Mads Peter Søndergaard

 

Value Aktier - Interview med Kurt Kara

Oplæg holdt 20. oktober 2020

Der er historisk stor forskel på prissætningen af value- og vækstaktier, og lige nu belønnes selskaberne for gode fortællinger snarere end gode præstationer. Aktiechef Kurt Kara fortæller, hvordan han arbejder med valuestrategien, og giver en status på Maj Invest Value Aktier.

Aktiechef Kurt Kara

 

Ny mulighed: Grønne Obligationer

Oplæg holdt 6. oktober 2020

Obligationschef Gustav Bundgaard Smidth fortæller om Maj Invest Grønne Obligationer, der er en ny mulighed fra Maj Invest. Afdelingen henvender sig til investorer, der ønsker at investere i obligationer og samtidig understøtte grønne projekter. Oplægget belyser både de økonomiske og de grønne perspektiver.

Obligationschef Gustav Bundgaard Smidth

 

Corona og verdensøkonomien

Oplæg holdt 30. september 2020.

Jeppe Christiansen fra Fondsmæglerselskabet Maj Invest giver sin vurdering af coronakrisens betydning og ser på, hvordan det ser ud på den anden side af krisen.

Jeppe Christiansen