Klik her for at printe

Mød os

The Big Picture - Mød Maj Invest

Det har altid været en del af vores dna, at man som investor har mulighed for at møde beslutningstagerne bag de enkelte investeringer.

Derfor inviterer vi for tiende år i træk til The Big Picture. For at undgå de risici, der er forbundet med Covid-19 og store forsamlinger, gør vi det på en helt ny måde og holder årets møder online.

Vi sender fem forskellige oplæg live direkte på vores hjemmeside, så du kan se dem hjemmefra, fra kontoret eller på din mobil.

Der bliver som altid mulighed for at stille spørgsmål - både til oplægsholderne og til vores hotline. Du kan selvfølgelig også se eller gense oplæggene efterfølgende, hvis det passer dig bedre.

Tilmeld dig her.


Corona og verdensøkonomien
v. administrerende direktør Jeppe Christiansen

30. september 2020 kl. 15.30 til 16.30

Jeppe Christiansen fra Fondsmæglerselskabet Maj Invest giver sin vurdering af coronakrisens betydning og ser på, hvordan det ser ud på den anden side af krisen.

Jeppe Christiansen

Gustav Bundgaard Smidth

Ny mulighed: Maj Invest Grønne Obligationer
v. obligationschef Gustav Bundgaard Smidth

6. oktober 2020 kl. 15.30 til 16.00

Maj Invest Grønne Obligationer er en ny mulighed fra Maj Invest. Afdelingen henvender sig til investorer, der ser perspektiver i at være med til at finansiere den grønne omstilling. På mødet vil vi belyse både de økonomiske og de grønne perspektiver.


Maj Invest Value Aktier
v. aktiechef Kurt Kara

20. oktober 2020 kl. 15.30 til 16.15

Der er historisk stor forskel på prissætningen af value- og vækstaktier, og lige nu belønnes selskaberne for gode fortællinger snarere end gode præstationer. Kurt Kara fortæller, hvordan han arbejder med valuestrategien, og giver en status.

Kurt Kara

Mads Peter Søndergaard

Maj Invest Vækstaktier
v. porteføljemanager Mads Peter Søndergaard

26. oktober 2020 kl. 15.30 til 16.00

Maj Invest Vækstaktier har givet gode afkast siden den nye strategi blev etableret for godt tre år siden. Mads Peter Søndergaard fortæller, hvordan han udvælger de enkelte aktier.


The Big Picture - Temaer og trends de næste 10 år
v. administrerende direktør Jeppe Christiansen

3. november 2020 kl. 15.30 til 16.30

Jeppe Christiansen fra Fondsmæglerselskabet Maj Invest ser på de temaer og trends, der kan dominere udviklingen i den globale økonomi og på finansmarkeder, i årene der kommer.

Jeppe Christiansen