Klik her for at printe

Mød os

The Big Picture - Mød Maj Invest

Det har altid været en del af vores dna, at man som investor har mulighed for at møde beslutningstagerne bag de enkelte investeringer.

Derfor har vi ti år i træk inviteret til The Big Picture. For at undgå de risici forbundet med Covid-19 og store forsamlinger, har vi i 2020 holdt årets møder online.

Gennem fem forskellige oplæg og spørgsmål fra publikum har vi søgt både at skabe et overblik over global økonomi og gå i dybden med udvalgte afdelinger.

Alle oplæg kan ses nedenfor. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inviteret til fremtidige arrangementer.


The Big Picture - Temaer og trends
v. administrerende direktør Jeppe Christiansen

Se oplæg fra 5. november 2020.

Jeppe Christiansen fra Fondsmæglerselskabet Maj Invest ser på de temaer og trends, der kan dominere udviklingen i den globale økonomi og på finansmarkeder, i årene der kommer.

Jeppe Christiansen

Mads Peter Søndergaard

Maj Invest Vækstaktier
v. porteføljemanager Mads Peter Søndergaard

Se oplægget fra 26. oktober 2020.

Maj Invest Vækstaktier har givet gode afkast siden den nye strategi blev etableret for godt tre år siden. Mads Peter Søndergaard fortæller, hvordan han udvælger de enkelte aktier.


Maj Invest Value Aktier
v. aktiechef Kurt Kara

Se oplæg fra 20. oktober 2020.

Der er historisk stor forskel på prissætningen af value- og vækstaktier, og lige nu belønnes selskaberne for gode fortællinger snarere end gode præstationer. Kurt Kara fortæller, hvordan han arbejder med valuestrategien, og giver en status.

Kurt Kara

Gustav Bundgaard Smidth

Ny mulighed: Maj Invest Grønne Obligationer
v. obligationschef Gustav Bundgaard Smidth

Se oplæg fra 6. oktober 2020.

Maj Invest Grønne Obligationer er en ny mulighed fra Maj Invest. Afdelingen henvender sig til investorer, der ser perspektiver i at være med til at finansiere den grønne omstilling. På mødet vil vi belyse både de økonomiske og de grønne perspektiver.


Corona og verdensøkonomien
v. administrerende direktør Jeppe Christiansen

Se oplægget fra 30. september 2020.

Jeppe Christiansen fra Fondsmæglerselskabet Maj Invest giver sin vurdering af coronakrisens betydning og ser på, hvordan det ser ud på den anden side af krisen.

Jeppe Christiansen